• +387 36 352-830
  • Bišće polje bb, Mostar
Putnički program

Putnički program

Mehanika

Apolo Servis nudi pouzdane i kvalitetne auto-mehaničarske usluge koje su bazirane na višegodišnjem iskustvu naših servisera i kadrova. Auto servis je opremljen najmodernijom opremom za auto-dijagnostiku i servisiranje vozila. Pored toga imamo i stubne dizalice i kompletan alat potreban za popravku vašeg automobila. Raspolažemo i kompletnim alatom i opremom za servis svih marki automobila. Naši serviseri konstantno prate razvoj auto-industrije i česte promjene na novim modelima automobila.

Apolo Servis je opremljen najsavremenijom dijagnostikom u cilju otklanjanja svih kvarova na vašem vozilu.

Elektronika

Auto klima na vašem vozilu, zahtijeva njeno redovno održavanje. U redovan servis auto klime spada zamjena freona, kao i ulja u kompresoru. U Apolo servisu, nakon izvršene zamjene freona i ulja, vrši se provjera sistema, u cilju pronalaženja potencijalnih mejsta gde freon može da curi. Punjenje freonom vrši se samo u slučaju kada je sistem u potpunosti ispravan. Redovnim održavanjem auto klime omogućava se njen ispravan rad, što podrazumijeva čist i svjež vazduh u kabini. Takođe, redovnom zamjenom ulja u kompresoru, sprečavaju se eventualni kvarovi većih razmjera. Za otklanjanje prašine, masnoće, nikotina, neprijatnih mirisa, bakterija i mirkoba, posedujemo aparat kojim se vrši dezinfekcija sistema.

Servis

Redovno održanje je najvažniji faktor za ispravnost svih marki i tipova automobila. Redovno održavanje obuhvata:

  • pravovremenu zamjenu filtera i ulja, na preporučenoj kilometraži (od 5.000-10.000km)
  • redovnu provjeru tečnosti (antifriz, kočiona tečnost, ulje u mjenjaču i dr)
  • provjera kočionog sistema (zamjena potrošenih disk pločica, pakni, kočionih diskova, kočionih cilindara, sajle ručne itd)
  • veliki servis (zamena svih remena, španera i vodene pume) na određen broj pređenih km (prva zamjena od 90.000-120.000km, druga 60.000-90 000km, u zavisnosti od modela automobila i preporuke proizvođača)
  • čišćenje dizni, klapni, AGR ventila (čest uzrok loših performansi, slabije vuče, problema sa paljenjem, a najčešće posljedica lošeg kvaliteta goriva na našem tržištu)
  • zamjena seta kvačila (lamele, korpe i druck ležaja). Interval zamjene najčešće zavisi od samog vozača i individualnog načina vožnje.

U našem servisu moguće su i sve popravke vezane za motor i mjenjač.

Vaš Apolo Servis!!!